تکنو نیوز

مرجع اخبار تکنولوژی

تکنو نیوز

مرجع اخبار تکنولوژی

چهارشنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۰۳:۴۴ ب.ظ

بیایید طرز تهیه ترشی خانگی خوشمزه را یاد بگیریم


یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین ترشی های سنتی، ترشی ساده است که درست کردنش بسیار راحت است و چاشنی بسیار مناسبی برای سرو با غذاهای دیگر مانند سوپ مخصوصا در پاییز و زمستان است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی خانگی خوشمزه را یاد بگیریم. همچنین می خواهم طرز تهیه ادویه ترشی را به شما آموزش دهم و هر سوالی که در مورد این ترشی ها دارید پاسخ دهم.

چگونه پنیر کبابی درست می کنید؟

برای تهیه لیته ترشی ابتدا باید تمام مواد لازم را تهیه کنید. در مرحله بعد باید به شرایط نگهداری ترشی و ظرف نگهداری ترشی توجه کنید. علاوه بر همه اینها باید به میزان چاشنی اضافه شده به ترشی نیز توجه کرد. علاوه بر این، ترشی لیته به سادگی و همچنین در ترکیب با غذاهای دیگر مانند کلم و غیره تهیه می شود.

طرز تهیه انواع ترشی

مواد لازم و طرز تهیه ترشی ساده

تخم مرغ 1 کیلوگرم

گوجه فرنگی 750 گرم

200 گرم فلفل سبز تند

یک دسته نعنا سبز

سرکه به میزان لازم

لوبیا، گوجه فرنگی، فلفل و سبزیجات را با غذاساز چرخ کرده یا خرد کنید.

همه مواد را با هم مخلوط کرده و به مقدار لازم نمک اضافه کرده و در ظرف مورد نظر بریزید و سرکه بریزید.

اجازه دهید یک تا ده هفته مارینت شود.

این ترشی را با آب هم می توان تهیه کرد اما ماندگاری کمی دارد.

مواد لازم و طرز تهیه ترشی شمال

5 عدد گوجه فرنگی بزرگ

دو فنجان آب انار

10 عدد بادمجان

نصف پیمانه آبجو

یک قاشق نعنا خشک و گلپر

دو قاشق غذاخوری پیاز رنده شده

به گیاهان غذا دهید سپس آنها را چرخ کرده و در آب و رب انار کمی بپزید تا طعم خود را بگیرند.

گوجه فرنگی ها را بشویید و خرد کنید. سپس مخلوط سبزی را با سبزی و پیاز به قابلمه اضافه کنید و یک دقیقه روی اجاق بگذارید.
 فروش عمده ترشی لیته در سایت seyfikar.com
بعد از سرد شدن آن را در لیوان بریزید و بنوشید.

مواد لازم و طرز تهیه ترشی بندری جنوبی

یک کیلو باکلاجان

یک کیلوگرم هویج

سیر 4 حبه

سبزی تازه (ادویه، نعناع، ​​ترخون، گشنیز، روغن و شوید) 300 گرم

سرکه به اندازه کافی

یک فلفل

سیاه دانه مقدار لازم است

کلم سفید 600 گرم

ترشی ادویه جات ترشی جات به عنوان nedich

زردچوبه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

ابتدا دانه های بادمجان ها را جدا کرده و در مخلوطی از آب و شراب بپزید.

بعد از سرد شدن، آب بادمجان را بگیرید. می توانید آنها را در فر قرار دهید یا بادمجان ها را کبابی کنید.

هویج و سیر را پوست بگیرید و همراه با تخم مرغ های آماده در مخلوط کن یا غذاساز بریزید.

سپس سبزیجات خرد شده، گل کلم و فلفل سبز را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس سیاه دانه، ادویه، زردچوبه، نمک و سرکه را اضافه کنید.

تمام مواد را در یک لیوان ریخته و بعد از آماده شدن میل کنید.

مواد لازم و روش های تهیه ترشی بادمجان

بادمجان 1 کیلوگرم

15 حبه سیر

2 عدد هویج بزرگ

آسیاب ترد 1 قاشق غذاخوری

8 عدد فلفل سبز داغ

نمک و سرکه به میزان لازم.

سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری

بادمجان ها را پوست بگیرید و با یک لیوان سرکه بخارپز کنید.

هویج را با بادمجان بخارپز کنید.

سپس سیر، بادمجان، هویج و فلفل تند را در چرخ گوشت بریزید و ریز خرد کنید.

پس از آسیاب کردن، در ظرفی ریخته و کاملا مخلوط کنید. سپس نعناع خشک و سیاه دانه را اضافه کنید.

سرکه را با کمی نمک مخلوط کرده و در نور بریزید و درب آن را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید. هر روز به آب نمک خود نگاه کنید، چون سرکه خورد می کند، کمی سرکه بریزید، بعد از مدتی خیس می شود و نیازی به ریختن سرکه نیست.

به جای نعنا خشک می توانید از سبزیجات ترشی مانند جعفری، گشنیز، نعناع و رازیانه خرد شده نیز استفاده کنید که طعم فوق العاده ای به ترشی می دهد.

  • تکنو نیوز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی