تکنو نیوز

مرجع اخبار تکنولوژی

تکنو نیوز

مرجع اخبار تکنولوژی

چهارشنبه, ۱۵ شهریور ۱۴۰۲، ۰۵:۴۳ ب.ظ

طرز تهیه حلوای مجلسی


حلوای آرد گندم یکی از شیرینی‌های مخصوصی است که در مجالس عزاداری سرو می‌شود و در مناسبت‌های مذهبی به عنوان نذری طبخ می‌شود.

مواد لازم برای حلوای مجلسی

1 لیوان آرد

مربای شیر پودر ½ پیمانه

گلاب ½ فنجان

½ لیوان آب ولرم

2 قاشق غذاخوری زردچوبه آسیاب شده

پودر هل ½ قاشق چایخوری

شکر 1 لیوان

چربی جامد یا حیوانی 1 فنجان

com ساخت مجلس حلوا

گام اول

برای تهیه حلوای شیرین مجلسی ابتدا آب داغ را با شکر، پودر هویج، گلاب و زعفران خیسانده در ظرف مناسبی مخلوط کنید تا شکر کاملا در آب داغ حل شود سپس شربت را کنار بگذارید.

نحوه پردازش شش نوع بنفش با طعمی منحصر به فرد

طرز تهیه 6 نوع بادمجان با طعم های خاص

طرز تهیه 12 عدد بادمجان یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توان آن را تهیه کرد.

طرز تهیه یک پیش غذای بی نظیر عربی

چگونه یک غذای عربستانی بی نظیر بپزیم

طرز تهیه سفره عربی، پیش غذای عربی یکی از خوشمزه ترین غذاهای کشورهای عربی است که در اصل نوعی سالاد...

طرز تهیه آش صدف خمری، آش سنتی با طعمی خاص

طرز تهیه آش کلم خمری، یک سوپ سنتی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سوپ کلم ماه سوپ کلم ماه یکی از خوشمزه ترین سوپ های تبریز است که خیلی ها آن را دوست دارند و ...

طرز تهیه حلوای مجلسی

طرز تهیه حلوای ساده طرز تهیه حلوا از آرد گندم طرز تهیه حلوای 4 نفره طرز تهیه حلوای 6 نفره

حلوا که از آرد گندم تهیه می شود، یکی از خوراکی های خاص است که در مراسم عزاداری سرو می شود و به عنوان نذری در مراسم مذهبی پخته می شود. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای مجلسی به سایت پانا مگ مراجعه کنید.

طرز تهیه کیک حلوا با طعمی خاص به روشی خاص

طرز تهیه کیک حلوا به روشی خاص با طعم های مختلف

کیک حلوا یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که از ترکیب کیک اسفنجی و حلوا درست می شود.

مواد مورد نیاز برای مونتاژ حلوا

1 لیوان او

شیر قنادی پودر شده ½ پیمانه

½ فنجان گلاب

½ فنجان آب گرم

2 قاشق غذاخوری زعفران پخته شده

پودر هل ½ قاشق چایخوری

شیکر 1 لیوان

1 فنجان چربی جامد یا حیوانی

طرز تهیه حلوای مجلسی

بخش اول

برای تهیه حلوای مجلسی خوشمزه ابتدا آب ولرم را با شکر، پودر هل، گلاب و زعفران آسیاب شده در ظرف مناسبی مخلوط کنید تا شکر کاملا در آب ولرم حل شود سپس شربت را اضافه کنید.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که شربت نیازی به حرارت ندارد و کافی است مواد را با آب ولرم مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس آرد را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

نکته: آبی که برای تهیه شربت استفاده می کنیم باید به اندازه ای گرم باشد که شکر حل شود.

سطح سوم

حالا خمیر را به آرامی تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد و خامی آن کاملا از بین برود. سپس روغن را به خمیر اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا کاملا یکدست شود و خمیر بوی آن گرفته شود.
 

اضافه کردن آرد روی رنگ حلوا تاثیر می گذارد. یعنی اگر آرد زیاد سرخ شود تا قهوه ای شود به مرور زمان رنگ حلوای ما تیره می شود. بعد شیرخشک را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مخلوط آرد و روغن و شیر خشک را حدود 5 دقیقه با هم تفت دهید سپس شربت را به آرامی با قاشق به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط آرد و شیر خشک کاملاً یکدست شود و گلوله نشود.

مرحله ششم

پس از افزودن تمام شربت به تابه، باید مواد را به آرامی هم بزنید تا حلوا از دیواره های تابه جدا شود و در وسط تابه جمع شود. حالا حلوا را در گهواره در تابه حرکت می دهیم تا یکدست شود.

مرحله هفتم

وقتی مواد کاملا یکنواخت شد از روی حرارت بردارید. سپس حلوا را در ظرف های مورد نظر بریزید و با قاشق صاف کنید و حلوا را به دلخواه تزیین کرده و سرو کنید.
 

مراجعه به سایت: https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-حلوا/

  • تکنو نیوز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی