تکنو نیوز

مرجع اخبار تکنولوژی

تکنو نیوز

مرجع اخبار تکنولوژی


شاید به بهترین زمان برای نگهداری پیاز داغ فکر کرده باشید؟ در پاسخ به این سوال باید بدانید که اگر پیاز داغ را پس از تهیه و گذاشتن در کیسه های فریزر خوب سرد کنید، می توانید حداقل سه ماه آن را در فریزر نگهداری کنید. اما چگونه پیاز داغ را برای ماندگاری طولانی در فریزر آماده کنیم؟ کدام روش تهیه پیاز داغ برای نگهداری در فریزر مناسب است؟ طرز تهیه پیاز داغ با چیپس چگونه است و طرز تهیه پیاز داغ با عسل برای انجماد مناسب است؟

مواد لازم برای تهیه پیاز داغ منجمد

پیاز 1 کیلوگرم

روغن به میزان لازم

در صورت نیاز کره

طرز تهیه پیاز داغ برای فریزر

1. پیاز را خرد کنید

اولین مرحله برای تهیه پیاز داغ فریزر، پوست کندن، شستن و خرد کردن پیازها به شکل دلخواه است.

2. پیاز را سرخ کنید

حالا پیاز خرد شده را به مدت 3-4 دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس سریع خشک کنید تا آب اضافی پیازها گرفته شود. در ظرف مناسبی مقداری روغن و نمک بریزید و اجازه دهید روغن کمی داغ شود، در آخر پیاز را در ظرف روغن بریزید و بگذارید سرخ شود. مواظب باشید در حین سرخ کردن پیاز نسوزد. وقتی پیاز طلایی شد، حرارت را بردارید و بگذارید خنک شود.

3. پیاز داغ را خنک کنید

وقتی پیازهای تفت داده شده خنک شدند، وقت آن است که پیاز داغ را برای فریزر آماده کنید. برای این منظور پیاز را در نایلون مناسبی بریزید و با نی به خوبی هوا دهید تا هوا داخل آن نباشد سپس برای استفاده در یخچال نگهداری کنید. مطمئن شوید که پیازهای سرخ شده با احتیاط بسته بندی شده اند تا لطیف نشوند

یکی دیگر از راه های یخ زدن پیاز داغ این است که پیاز داغ را در ظرفی که از قبل در یخچال گذاشته اید قرار دهید و در آن را کاملا بسته بگذارید و در یخچال قرار دهید و در زمان مناسب استفاده کنید.

پیشنهاد ما این است که کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک. کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک، کوچک. بسته های کوچکی از قطعات کوچک درست کنید

نکات تکمیلی برای تهیه پیاز داغ برای انجماد

پیاز یکی از بارزترین و پرکاربردترین سبزیجات در آشپزی است، بنابراین همیشه بهتر است آن را در خانه سرخ کنید. بنابراین، برای استفاده از خواص پیاز و سهولت استفاده، حتما پیاز سرخ شده را همیشه در فریزر نگهداری کنید.

بهترین زمان برای نگهداری پیاز سرخ شده

بسته به طرز تهیه پیاز سرخ شده، ماندگاری پیاز سرخ شده در یخچال از 3 تا 6 ماه می باشد. البته هنگام بسته بندی پیاز داغ بیشتر مراقب باشید که هوا وارد ظرف بسته بندی یا بسته بندی پلاستیکی نشود. البته پیاز خشک نیز اگر به درستی نگهداری شود گزینه خوبی برای نگهداری طولانی مدت است.

بهترین روش پخت پیاز منجمد کردن است

بهتر است پیاز را به صورت کاراملی بپزید تا منجمد شود، زیرا در هر غذایی می توانید از آن استفاده کنید، اما اگر وقت کافی دارید و پیاز چیپسی را بیشتر دوست دارید، می توانید آن را بپزید و فریز کنید. طرز تهیه پیاز تازه کاراملی و طرز تهیه پیاز عسلی تازه را در کتاب کلم بخوانید.
 

  • تکنو نیوز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی